Offerte aanvragen

Ja, ik wil een scherpe offerte

Bent u geïnteresseerd in de kampeerautoverzekering van SafeTrip? Via deze pagina vraagt u snel en eenvoudig uw scherpe offerte op.

Elke aanbieding bij SafeTrip is maatwerk. Natuurlijk start het afsluiten van een verzekering bij een scherpe premie. U wilt weten wat u gaat betalen. Maar, wij vinden de dekkingen, regelingen en vooral ook de persoonlijke service heel erg belangrijk.

Omdat elke offerte maatwerk is, is het niet mogelijk om online een premie te berekenen. Een camperverzekering is ook veel meer dan een premie alleen. Ook regelingen, bijzondere afspraken en dekkingen zijn belangrijk om mee te nemen in het vergelijken van de verschillende aanbieders.

Om een goede aanbieding voor u te kunnen maken, hebben wij alvast een aantal gegevens nodig. Zo kunnen wij ons goed voorbereiden en ontvangt u een voorstel op basis van de juiste gegevens.

Na ontvangst van de gevraagde gegevens maken wij zo snel mogelijk een offerte voor u. Deze ontvangt u in eerste instantie per e-mail zodat u gelijk inzage heeft in de premie en de voorwaarden. Uw vragen beantwoorden we graag persoonlijk.
SafeTrip verzekert geen verhuur!

Offerte aanvraag camper 

Adres

Mr. Zacharias Tijllaan 1
7701 HS  Dedemsvaart

AFM: 12047949
Kifid: 300.017943

Contact

Vraag uw offerte aan
of bel met 0523-620817
Mail: info@safetrip.nl

SafeTrip  © 2023. All Rights Reserved Terms of Use and Privacy Policy