Preventie

Preventie

SafeTrip heeft een duidelijke missie en visie. Samen met onze klanten willen we ervoor zorgen dat de schadelast op camperverzekeringen minder wordt. Dat kunnen we alleen bereiken met elkaar; de camperbedrijven, de eigenaren en de verzekering. Door gezamenlijk te werken aan preventie kunnen we schades meer voorkomen en is het mogelijk om jouw camper over een aantal jaren nog verzekeren tegen een betaalbare premie. SafeTrip zet zich daarom dus actief in voor preventie. Hoe wij dat doen, leest je hieronder.

Onderhoud

Motorische problemen, een klapband. Je moet er niet aan denken dat dit oorzaken kunnen zijn die jouw campervakantie een hele andere wending kunnen geven.  Daarom is goed onderhoud aan de camper van groot belang. Je kunt daarmee bepaalde schades voorkomen. Dat is voor jou zelf prettiger, maar natuurlijk ook voor de verzekeraar. Want, wist je dat het vervangen van een band in Noorwegen maar zo € 2.000,- kan kosten. Of, wat dacht je van de kosten van het repatriëren van jouw camper. Dit zijn allemaal kosten die wel gedekt zijn binnen de verzekering, maar ook gelijk voor hoge schadelasten kunnen zorgen.

Campercheck

Het is van groot belang dat jouw camper is goede staat van onderhoud is. Niet alleen omdat daar schades mee voorkomen kunnen worden, maar ook voor je eigen veiligheid.
Laat dan ook jaarlijks jouw camper checken als de camper uit de stalling komt of voordat je een langere reis gaat maken.
De camperdealer bekijkt of de banden nog voldoende profiel hebben en of er geen scheurtjes zijn. Daarnaast wordt ook gekeken naar de elektrische-, en gasinstallatie.
Laat de camper ook jaarlijks controleren op vocht en controleer de kitnaden. Dit voorkomt vervelende schades.

Persoonlijk advies? neem contact op!


Persoonlijk advies? neem contact op!


Adres

Mr. Zacharias Tijllaan 1
7701 HS  Dedemsvaart

AFM: 12047949
Kifid: 300.017943

Contact

Vraag uw offerte aan
of bel met 0523-620817
Mail: info@safetrip.nl

SafeTrip  © 2023. All Rights Reserved Terms of Use and Privacy Policy