Preventie

Preventie

SafeTrip heeft een duidelijke missie en visie. Samen met onze klanten willen we ervoor zorgen dat de schadelast op camperverzekeringen minder wordt. Dat kunnen we alleen bereiken met elkaar; de camperbedrijven, de eigenaren en de verzekering. Door gezamenlijk te werken aan preventie kunnen we schades meer voorkomen en kunt u uw camper over een aantal jaren nog verzekeren tegen een betaalbare premie. SafeTrip zet zich daarom dus actief in voor preventie. Hoe wij dat doen, leest u hieronder.

Onderhoud

Motorische problemen, een klapband. U moet er niet aan denken dat dit oorzaken kunnen zijn die uw campervakantie een hele andere wending kunnen geven.  Daarom is goed onderhoud aan uw camper van groot belang. U kunt daarmee bepaalde schades voorkomen. Dat is voor u zelf prettiger, maar natuurlijk ook voor de verzekeraar. Want, wist u dat het vervangen van een band in Noorwegen maar zo € 2.000,- kan kosten. Of, wat dacht u van de kosten van het repatriëren van uw camper. Dit zijn allemaal kosten die wel gedekt zijn binnen de verzekering, maar ook gelijk voor hoge schadelasten kunnen zorgen.

Campercheck

Het is van groot belang dat uw camper is goede staat van onderhoud is. Niet alleen omdat daar schades mee voorkomen kunnen worden, maar ook voor uw eigen veiligheid.
Laat dan ook jaarlijks uw camper checken als de camper uit de stalling komt of voordat u een langere reis gaat maken.
De camperdealer bekijkt voor u of de banden nog voldoende profiel hebben en of er geen scheurtjes zijn. Daarnaast wordt ook gekeken naar de elektrische-, en gasinstallatie.

Rijvaardigheid

Het rijden in een kampeerauto is heel wat anders dan het rijden in een personenauto. Dat weten we in theorie en in de praktijk wordt dit heel vaak bevestigd. Er zijn al veel paaltjes, muurtjes, verkeersborden, rotsen en takken geraakt. Dit zijn allemaal eenzijdige aanrijdingen die misschien niet nodig zijn.

De rij-instructie van SafeTrip geeft inzicht in het rijden met uw camper. Geen zware rijles, maar juist interessante tips en trics. Die krijgt u van ons, maar ook van andere camperaars. Door soms net even anders naar de situatie te kijken of juist iets meer de tijd te nemen om de camper goed neer te zetten kunt u schdes voorkomen.

De rij-instructies organiseren we samen met de SafeTrip bedrijven en zijn gratis voor onze klanten.

Rij-instructie

De rij-instructie van SafeTrip geeft inzicht in het rijden met uw camper. Deze instructie is gratis voor klanten. De rij-instructie maakt onderdeel uit van het preventieprogramma van SafeTrip.

Rij-instructie

De rij-instructie van SafeTrip geeft inzicht in het rijden met uw camper. Deze instructie is gratis voor klanten. De rij-instructie maakt onderdeel uit van het preventieprogramma van SafeTrip.

Toch schade?

Het kan natuurlijk gebeuren dat u toch te maken krijgt met schade, bijvoorbeeld door een aanrijding, inbraak of brand. Een ongeluk zit soms in een klein hoekje.
U kunt uw schade direct online regelen via de website van SafeTrip. Heeft u vragen, neem dan contact op via telefoonnummer 0523-620817

Persoonlijk advies? neem contact op!


Persoonlijk advies? neem contact op!


Adres

Mr. Zacharias Tijllaan 1
7701 HS  Dedemsvaart

AFM: 12047949
Kifid: 300.017943

Contact

Vraag uw offerte aan
of bel met 0523-620817
Mail: info@safetrip.nl

SafeTrip  © 2018. All Rights Reserved Terms of Use and Privacy Policy